maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVoetbal247.nl start Voorspellingspoule Tweede Divisie

Voetbal247.nl start Voorspellingspoule Tweede Divisie

Onlangs vertelden we je al dat we deze zomerstop achter de schermen druk bezig zijn om Voetbal247.nl, de opvolger van TweedeDivisie.org, verder te verbeteren en uit te breiden. Na de naamsverandering, de introductie van een wekelijkse nieuwsbrief kunnen we je nu onze nieuwste uitbreiding presenteren: de Voorspellingspoule Tweede Divisie.

Toon je voorspellende gaven
Voorspel de uitslagen van de wedstrijden in de Tweede Divisie en meet zodoende je voetbalinzicht met vrienden, familieleden of mede-supporters in onze Poule. Een ideale warming-up naar het naderende voetbalseizoen en bovendien een leuk opwarmertje door de week voor de speelronde van het komende weekend.

Andere competities
Wellicht zul je je afvragen: en de Derde Divisie dan? En de Jupiler League? De introductie van de Poule is voor ons ook even een experiment. We willen eerst even zien of alles op rolletjes loopt voor we gaan denken aan eventuele uitbreiding. Daarbij kunnen we ook moeilijk inschatten of er voldoende animo is voor een voorspellingscompetitie in de Derde Divisie of Jupiler League.

Prijzen volgen
Omdat we de periode waarin je je kunt aanmelden zo ruim mogelijk wilden maken, hebben we ons de afgelopen weken vooral gericht op het finetunen van de techniek achter de poule. We beloven je dat er voor de best presterende voorspellers mooie prijzen te winnen zijn. Ergens in de komende tijd zullen we bekendmaken welke prijzen er te winnen zijn. Bedrijven die het leuk vinden om één of meerdere prijzen beschikbaar te stellen in ruil voor naam- en linkvermelding in de Poule en de vele berichten die we er komend seizoen tijdens de 34 speelrondes over zullen publiceren, worden van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.

Aanmelden
Goed, tijd voor actie! Om mee te doen, moet je even een Voetbal247-account aanmaken. Dat kan hier. Vergeet op de aanmeldpagina niet de Tweede Divisie te selecteren in het derde veld. Op deze pagina kun je inloggen en de Spelregels van de Poule zijn hier te vinden. Het klassement, of tot de competitie start een overzicht van de deelnemers, is hier te vinden.

Vragen of problemen bij je deelname aan de Poule? Neem contact met ons op!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD