dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkVoetbal247.nl Speler van het Jaar: dit is de winnaar in de Tweede...

Voetbal247.nl Speler van het Jaar: dit is de winnaar in de Tweede Divisie

Bijna een seizoen lang nomineerde de redactie van Voetbal247.nl wekelijks op maandag de drie beste spelers per speelronde en kozen jullie vervolgens de winnaar. Aan het einde van het jaar maken we de balans op en kiezen we de Speler van het Jaar.

Uitverkiezing
We nomineerden daarvoor vorige week zes kanshebbers en jij kon een week lang stemmen op jouw favoriet. Dat deden jullie massaal, waarvoor onze grote dank. In onze ogen is een uitverkiezing het meest waardevol als het zowel een publieksprijs als een ‘juryprijs’ is. Om de winnaar te bepalen telde daarom de rankschikking van jullie stemmen op onze Facebook-pagina voor 50 procent, net als de rankschikking die de redacteuren en verslaggevers van Voetbal247.nl maakten. Die lijstjes legden we naast elkaar, zoals verderop in dit artikel te zien is.

Unanieme keuze
Over de winnaar kan geen twijfel bestaan. Zowel onze bezoekers als de redactie waren unaniem: er verdiende maar één de titel van Speler van het Jaar en dat was Marciano Mengerink. Natuurlijk, de doelpuntenmachine haperde enigszins in de slot van het seizoen, maar wat Mengerink afgelopen jaar voor Katwijk betekende was uitzonderlijk. Meerdere wedstrijden wist hij in extremis te beslissen met zijn neusje voor het doel, het slim gebruiken van zijn lichaam en vooral zijn doorzettingsvermogen.

De bijbehorende Gouden Schoen zullen we in de voorbereiding op het nieuwe seizoen overhandigen aan Marciano Mengerink en uiteraard doen we daarvan verslag op deze website. Rest ons je heel erg te bedanken voor het stemmen en het mooie voetbalseizoen dat we samen hebben beleefd! Een mooie zomer gewenst!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD