dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVoetbal247.nl Speler van het Jaar: dit is de winnaar in de Derde...

Voetbal247.nl Speler van het Jaar: dit is de winnaar in de Derde Divisie Zaterdag

Bijna een seizoen lang nomineerde de redactie van Voetbal247.nl wekelijks op maandag de drie beste spelers per speelronde en kozen jullie vervolgens de winnaar. Aan het einde van het jaar maken we de balans op en kiezen we de Speler van het Jaar.

Uitverkiezing
We nomineerden daarvoor vorige week zes kanshebbers en jij kon een week lang stemmen op jouw favoriet. Dat deden jullie massaal, waarvoor onze grote dank. In onze ogen is een uitverkiezing het meest waardevol als het zowel een publieksprijs als een ‘juryprijs’ is. Om de winnaar te bepalen telde daarom de rankschikking van jullie stemmen op onze Facebook-pagina voor 50 procent, net als de rankschikking die de redacteuren en verslaggevers van Voetbal247.nl maakten. Die lijstjes legden we naast elkaar, zoals verderop in dit artikel te zien is.

Gelijk aantal punten
Het leidde echter het een curieuze uitkomst, omdat meerdere spelers exact evenveel punten scoorden. Om toch tot een winnaar te komen, hebben we besloten dat onze bezoekers de ‘gouden stem’ hebben. Of te wel: bij een gelijke stand, geeft de keuze van onze trouwe bezoekers de doorslag. Zuur voor Maurice de Ruiter en Olaf van der Sande, die net zo veel punten kregen als Scheveninger Barry Rog. Rog kreeg echter met afstand de meeste stemmen van onze bezoekers én wist bovendien als enige met zijn ploeg een uitmuntende prestatie te leveren door te promoveren naar de Tweede Divisie. Om die reden is Barry Rog verkozen tot Voetbal247.nl Speler van het Jaar in de Derde Divisie Zaterdag.

De bijbehorende Gouden Schoen zullen we in de voorbereiding op het nieuwe seizoen overhandigen aan Barry Rog en uiteraard doen we daarvan verslag op deze website. Rest ons je heel erg te bedanken voor het stemmen en het mooie voetbalseizoen dat we samen hebben beleefd! Een mooie zomer gewenst!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD