dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlUitgelichtVoetbal247.nl in een nieuw jasje

Voetbal247.nl in een nieuw jasje

Wellicht was het je eerder vanmorgen al opgevallen: Voetbal247.nl heeft een nieuwe lay-out. Met het nieuwe seizoen voor de boeg vonden we het ook de hoogste tijd om een nieuw jasje aan te trekken. Graag lichten we de aanpassingen en onze plannen voor komend seizoen toe.

Mobiele bezoeker
De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met een nieuwe lay-out. Het leek ons de hoogste tijd om onze vormgeving te moderniseren, met name omdat de oude lay-out op mobiel er niet zo heel fraai uitzag. En aangezien zo’n 75 á 80 procent van onze bezoekers tegenwoordig Voetbal247.nl mobiel bezoekt, was dat een niet ideale situatie. De nieuwe vormgeving oogt wat ons betreft strakker en overzichtelijker op mobiel, terwijl deze ook voor PC, Mac en tabletgebruikers rustig en duidelijk is gebleven. Wie goed kijkt, zal bovendien ook zien dat we ons logo iets hebben gerestyled en de advertenties zijn wat minder in het oog springend.

Bezoekersonderzoek
In onze plannen en keuzes hebben we nadrukkelijk gekeken naar de resultaten en uitkomsten van het bezoekersonderzoek dat we eerder dit jaar onder onze bezoekers hielden. Vanaf deze plek willen we je nogmaals danken voor je opbouwend kritische feedback. Daar kwamen hele bruikbare tips en adviezen uit. Mocht je naar aanleiding van de nieuwe vormgeving willen reageren, een suggestie hebben of iets anders kwijt willen, laat het ons dan weten.

Hoofdklasse
Sinds het einde van vorig seizoen hebben we ook aandacht voor de Hoofdklasse, een gevolg van jullie wens voortkomend uit het bezoekersonderzoek. Komend seizoen zullen we dat voortzetten, al lukt het vanwege onze huidige redactionele bezetting niet om dat net zo intensief te doen als de Eerste, Tweede en Derde Divisie.

Kwaliteit boven kwantiteit
Het is onze ambitie om komend seizoen meer reportages, interviews en achtergrondartikelen te publiceren. Daardoor zullen we wellicht iets minder nieuws brengen dan je van ons gewend bent. We kiezen in dat opzicht iets meer voor kwaliteit en iets minder voor kwantiteit. We werken daarnaast aan een uitgebreide wedstrijd-, spelers- en clubdatabase, zodat ook alle rangen, standen en wetenswaardigheden op Voetbal247.nl terug te vinden zijn.

Redactionele versterkingen gezocht
Om voor komend seizoen een echte kwaliteitsslag te kunnen maken, zijn we nog op zoek naar enkele redactionele versterkingen, zowel als het gaat om het verzorgen van het actuele nieuwsaanbod als het maken van reportages en interviews rondom wedstrijden. Voor deze werkzaamheden is een vergoeding beschikbaar, vergelijkbaar met andere voetbalnieuwswebsites. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken?
Deze zomer hebben we ook een samenwerking gesloten met Voetbalreizen.com, als partner in het organiseren van op maat samengestelde trainingskampen. Voetbal247.nl staat bovendien open voor samenwerkingen met andere bedrijven en/of websites. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD