Volg ons

Derde Divisie Zondag

Vlug mist finale tegen GVVV door gebroken pols

Vlug mist finale tegen GVVV door gebroken pols

Jeffrey Vlug zal zaterdag het finaleduel tussen GVVV en Rijnsburgse Boys vanaf de zijlijn moeten aanschouwen. De aanvaller van de Uien heeft namelijk zijn pols gebroken tegen Capelle. Vermoedelijk zal de voormalig profvoetballer van Sparta en Fortuna Sittard ook de eerste wedstrijden bij zijn nieuwe club Hercules missen.

Kwartier voor tijd

Zaterdag kwam Rijnsburgse Boys op een 3-0-voorsprong, maar rustig uitspelen lukte niet. Het werd in de slotfase nog 3-2, op dat moment was Vlug al afgevoerd. Een kwartier voor tijd blokte de aanvaller op ongelukkige wijze met zijn arm de bal. Hij moet kermend van de pijn van het veld en een trip naar het ziekenhuis volgde. Daar werd al snel geconstateerd dat zijn pols was gebroken.

Mooie breuk

Een geluk voor Vlug was wel dat het ging om een mooie breuk, zo meldt Rijnsburgse Boys via de clubsite. Hierdoor was een operatie niet nodig en is de arm van Vlug in het gips gezet. Hij zal zes weken in het gips moeten lopen en daarna volgt een revalidatie van drie maanden. Behalve het duel tegen GVVV zal Vlug na de zomer vermoedelijk dus ook een aantal duels gaan missen van Hercules.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag