zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVleugelverdedigers GVVV tekenen twee jaar bij

Vleugelverdedigers GVVV tekenen twee jaar bij

GVVV heeft opnieuw twee vaste basisspelers langer weten vast te leggen. Rodny Hofman en Taoufik Adnane lijken niet meer te vertrekken van Sportpark Panhuis, want ze hebben tot de zomer van 2019 bijgetekend. Daarmee maken ze negen en acht jaar achter elkaar vol.

Adnane maakt flinke omweg

Al jaren zijn de vleugelverdedigers van GVVV een groot wapen. De aanvallend ingestelde Hofman en Adnane zijn de rechts- en linksback van de blauwhemden. De 28-jarige Hofman kwam in 2010 over van buurman DOVO. De twee jaar oudere Adnane kwam in 2011 terug naar GVVV. Hij had daarvoor een aantal jaar bij FC Hilversum achter de rug, nadat hij in de jeugd GVVV verliet voor Vitesse, NEC en ook nog speelde voor DOVO, FC Lienden, RKTVC, en WAVV.

Bijna geen duel gemist

Sinds de promotie naar de Topklasse in 2011 speelde Adnane 121 duels in deze klasse en scoorde vijf keer. Adnane maakte in de Topklasse Zondag al een seizoen mee bij FC Hilversum om vervolgens bij GVVV ook vijf keer te scoren in 133 wedstrijden. Dit seizoen stonden ze allebei de tien wedstrijden in de basis. GVVV is tempo aan het maken van de selectie, want in de afgelopen week werden ook Bart Hulsbos, Johan Jansen, Robin Mulder en Roy Terschegget al langer vastgelegd. Trainer John de Wolf sprak ook al de intentie uit om bij te tekenen, het wachten is dan ook op zijn krabbel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD