Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Vleugelverdediger Van Lingen (ONS Sneek) vertrekt in de zomer naar vv Katwijk

Vleugelverdediger Van Lingen (ONS Sneek) vertrekt in de zomer naar vv Katwijk

Oege-Sietse van Lingen is komend seizoen te bewonderen in het shirt van vv Katwijk. De twintigjarige vleugelverdediger maakt in de zomer van 2020 de overstap van ONS Sneek naar de club uit de Tweede Divisie. Het nieuws ten aanzien van deze overstap werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van vv Katwijk.

De talentvolle verdediger is momenteel hekkensluiter van de Derde Divisie met ONS Sneek. Ondanks de tegenvallende resultaten met het team wist hij dit seizoen een uitermate sterke indruk te maken. Hij was naast het verdedigende werk ook aanvallend gezien belangrijk voor de club uit Sneek. Van Lingen wist al vier keer het net van de tegenstander te vinden. Hij doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en speelde in het seizoen 2018/2019 zijn wedstrijden voor Jong SC Cambuur.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag