dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVleugelverdediger Van Lingen (ONS Sneek) vertrekt in de zomer naar vv Katwijk

Vleugelverdediger Van Lingen (ONS Sneek) vertrekt in de zomer naar vv Katwijk

Oege-Sietse van Lingen is komend seizoen te bewonderen in het shirt van vv Katwijk. De twintigjarige vleugelverdediger maakt in de zomer van 2020 de overstap van ONS Sneek naar de club uit de Tweede Divisie. Het nieuws ten aanzien van deze overstap werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van vv Katwijk.

De talentvolle verdediger is momenteel hekkensluiter van de Derde Divisie met ONS Sneek. Ondanks de tegenvallende resultaten met het team wist hij dit seizoen een uitermate sterke indruk te maken. Hij was naast het verdedigende werk ook aanvallend gezien belangrijk voor de club uit Sneek. Van Lingen wist al vier keer het net van de tegenstander te vinden. Hij doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en speelde in het seizoen 2018/2019 zijn wedstrijden voor Jong SC Cambuur.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD