woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVleugelverdediger Kluiver (VVOG) bereikt overeenkomst met DVS'33

Vleugelverdediger Kluiver (VVOG) bereikt overeenkomst met DVS’33

Finn Kluiver draagt met ingang van komend seizoen het shirt van DVS’33. De talentvolle vleugelverdediger speelt momenteel zijn wedstrijden nog voor VVOG. Op de website van de club uit Ermelo werd het transfernieuws gedeeld met de rest van de wereld.

Veluwse derby
De pas achttienjarige verdediger plaatste zijn eerste stappen op het voetbalveld bij vv Hierden. Daar werd hij ontdekt door scouts van FC Twente waar hij de jeugdopleiding doorliep. Vorig seizoen besloot hij om uit Enschede te vertrekken en te gaan spelen bij VVOG. Zaterdag was hij voor deze ploeg nog actief in de Veluwse derby tegen zijn nieuwe club DVS’33 (1-1).

Verder ontwikkelen
De technische commissie van DVS’33 liet op de voornoemde website het licht schijnen op de nieuwste aanwinst van de club. ,,Het is bekend dat we Finn al een lange tijd volgen. Hij is een aanvallende linkervleugelverdediger die uitstekend kan voetballen. Hij gaat voorop in de strijd en beschikt over een goede functionele techniek. Afgelopen zaterdag tegen DVS werd duidelijk dat hij ook een prima crosspass heeft. Uit zijn vroege voorzet scoorde VVOG de 1-0. Finn moet de strijd aangaan met Roald de Vries en we hopen en verwachten dat hij zich bij DVS verder kan ontwikkelen. Finn heeft een contract voor één jaar getekend en we wensen hem veel succes in het restant van de competitie en zien uit naar zijn komst.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD