zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseVleugelflitser Luca Tarani verkast van FC Lisse naar ARC

Vleugelflitser Luca Tarani verkast van FC Lisse naar ARC

ARC-trainer Mark Evers is nog een trainer die 4-3- 3 speelt met echte vleugelspitsen die de achterlijn halen of via een actie binnen of buitenom gaan. De trainer van de hoofdklasser is daarom blij met de komst van Luca Tarani van FC Lisse. Een buitenspeler met samba in de heupen en een versnelling in de benen.

 

Mark Evers zegt. ,,Ik ben blij dat een speler uit de Derde Divisie  divisie voor ARC kiest. Hij heeft de ambitie om snel terug te keren op dat niveau. ARC moet zorgen dat we het dusdanig goed doen, dat hij eigenlijk helemaal niet weg wil. Luca Tarani is heeft zeer specifieke kwaliteiten (snelheid, passeeractie en hij kan een goal maken) en is daarnaast een leuke, sociale jongen.’’

,,ik ben door meerdere clubs benaderd”,  zegt  Tarani, maar ik had ook al een appje gehad met de vraag of ARC niet iets voor me was. Mark Evers volgde me al een tijd.’’

 

Tarani woont – net als zijn trainer- in Hoofddorp. Hij startte als pupil bij VVC, zat tot zijn vijftiende in de  opleiding van AZ. Daarna speelde hij twee jaar bij Alphense Boys, waarna hij op 17-jarige leeftijd overstapte naar FC Lisse.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD