Volg ons

Hoofdklasse

Vleugelaanvaller Marijnissen (Halsteren) kiest voor ASWH

Vleugelaanvaller Marijnissen (Halsteren) kiest voor ASWH

Thomas Marijnissen meldt zich in de zomer van 2020 bij ASWH. De club uit de Tweede Divisie maakte woensdag via de officiële kanalen bekend dat de vleugelaanvaller van Halsteren komend seizoen zijn thuiswedstrijden zal spelen in Hendrik Ido Ambacht.

De 21-jarige aanwinst van ASWH is met zijn huidige vereniging in een felle strijd gewikkeld om de titel in de hoofdklasse B van het zondagvoetbal. Hij wist dit seizoen al elf keer het net van de tegenstander te vinden. In het verleden doorliep hij de jeugdopleiding van NAC en vervolgens kwam hij uit voor Rood Wit W, het Belgische Zwarte Leeuw en vanaf dit seizoen Halsteren.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse