Volg ons

Eerste Divisie

Vlemmings weigert handdoek te gooien bij Go Ahead Eagles

Vlemmings weigert handdoek te gooien bij Go Ahead Eagles

Ondanks de vierde nederlaag in vijf duels is Leon Vlemmings niet van plan zelf op te stappen als trainer van Go Ahead Eagles.

Pijnlijke avond
De oefenmeester erkende wel dat het niet best was wat de Deventer ploeg liet zien in het duel tegen FC Den Bosch: ,,Dit was een heel pijnlijke avond”, stelde hij tegenover De Stentor.

Nog nooit ontslagen
Toch is het voor hem geen reden om zelf op te stappen: ,,De binding met het elftal is er zeker nog en we hebben vertrouwen in elkaar. Daar kijk ik naar. Nee, ik ben nog nooit ontslagen bij een club, wel opgestapt, maar ik ken ook de wetten van het voetbal, al is het aan anderen om te oordelen over mijn toekomst.”

Vertrouwen uitgesproken
Vanuit de spelersgroep is er nog altijd vertrouwen in de oefenmeester: ,,We hebben dat vertrouwen de afgelopen week ook uitgesproken richting hem”, stelt Sam Hendriks. ,,Het is echt een heel goede trainer.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie