donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieVlemmings twijfelt niet over positie bij Go Ahead Eagles

Vlemmings twijfelt niet over positie bij Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles leed vrijdagavond haar derde nederlaag op rij en zakte daardoor naar de dertiende plaats op de ranglijst. Toch weigert coach Leon Vlemmings te twijfelen of hij wel de juiste man op de juiste plaats is.

Mee fietsen
,,We moeten met elkaar ervoor zorgen dat we het snel omdraaien en dat doe je door wedstrijden te winnen”, reageerde Vlemmings na de 2-1 nederlaag bij Fortuna Sittard tegenover RTV Oost. Hij twijfelt dan ook niet over zijn positie. ,,Als het goed gaat, dan zijn er veel mensen die daar op mee fietsen en erbij willen horen rondom een trainer. Maar juist als het minder gaat moet je je kop recht houden en staan waar je voor staat.”

We lopen terug
De onder druk staande coach had bovendien positieve dingen gezien: ,,Het begin was zoals we het hadden bedacht met een goede goal. Vervolgens hebben we in de eerste helft eigenlijk niets weggegeven, alleen een aantal spelhervattingen die ontzettend gevaarlijk waren. In de tweede helft nemen zij meer risico en lopen we terug. Dan krijgen we corners tegen waarin de tegenstander heel gevaarlijk is en dat is ook gebleken.” Bekijk het gehele interview hierboven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD