zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtVlemmings ronde verder met Go Ahead: 'Barendrecht heeft een goede ploeg'

Vlemmings ronde verder met Go Ahead: ‘Barendrecht heeft een goede ploeg’

Go Ahead Eagles beleefde dinsdag een zware avond in de uitwedstrijd tegen Barendrecht. De ploeg van trainer Leon Vlemmings knokte zich terug na een vroege achterstand en plaatste zich voor de volgende ronde van de KNVB Beker (1-3). Na afloop sprak de oefenmeester lovende woorden over de tegenstander.

Lastig
Vlemmings was uitermate tevreden met de plaatsing voor de volgende ronde. ,,Want Barendrecht heeft een goede ploeg die het ons heel lastig maakte. Ze durfden aanvallend te spelen en zetten vroeg druk op ons”, aldus de trainer tegenover De Stentor.

Vroege tegentreffer
Het vroeg druk zetten door Barendrecht leverde de thuisploeg de openingstreffer op, dit tot ontzetting van Vlemmings. ,,En dat is heel vervelend. Dat wil je dus niet in dit soort wedstrijden. Al werd het na twintig minuten wat beter, vond ik. Maar er was te weinig diepte op het middenveld en mede daardoor werden de ruimtes op het veld ook veel te groot.”

Tweede helft voor Go Ahead
Na de pauze kreeg Go Ahead Eagles meer controle waardoor het veel minder in de problemen kwam. ,,We stonden beter en kregen ook een aantal goede kansen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD