vrijdag, februari 3, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlEredivisieVitesse - Rapid Wien voorbeschouwing en goktips: kan gehavend Vitesse de achterstand...

Vitesse – Rapid Wien voorbeschouwing en goktips: kan gehavend Vitesse de achterstand ombuigen?

Komende donderdagavond staat Vitesse voor de tweede keer tegenover Rapid Wien. Het vorige duel liep uit op averij en de Arnhemmers gingen met 2-1 onderuit in Oostenrijk. In de zoektocht naar een overwinning kan het in elk geval niet rekenen op Riechedly Bazoer en Loïs Openda, het tweetal mist het duel in Arnhem.

Al na 1 minuut stond Vitesse tegen een achterstand aan te kijken vorige week. Uitgerekend Nederlander Ferdy Druijff, huurling van AZ, zorgde voor het doelpunt. In het verdere duel, dat vooral in het teken van gele en rode kaarten stond, lukt het Vitesse niet meer de achterstand om te buigen. Het werd uiteindelijk 2-1. 

Lees hieronder verder.

Vitesse

VS

                                         VITESSE – RAPID WIEN

                                                                          Donderdag 24 februari 2022
                                                        Aftrap om 21:00 in Het Gelredome in Arnhem.
                                                                    Tussenronde Conference League

Vitesse - Rapid Wien voorspelling

In het vorige duel heeft Vitesse zich flink te kort gedaan. Kans op kans werd gemist en toen Rapid Wien met tien man overbleef na een rode kaart voor Filip Stojkovic had het in elk geval een gelijkspel uit het vuur moeten slepen. Doordat Vitesse dat naliet staat het team van trainer Thomas Letsch voor een uiterst lastige opgave en zal het terug moeten komen van een nederlaag. Dat moet het dan ook doen zonder sterkhouders Openda en Bazoer en dat maakt de klus allesbehalve makkelijker. 

Ook Rapid Wien zal zich nog niet rijk rekenen na de overwinning in eigen huis. De Oostenrijkers, die momenteel zevende staan in de eigen competitie, zagen dat Vitesse met vlagen de betere van de twee was. Wanneer zij het vizier donderdag wél op scherp hebben blijft er mogelijk weinig over van de Oostenrijkse formatie. 

Zaak voor Vitesse is om in elk geval rustig te blijven en niet veel te snel iets willen forceren. De thuisploeg heeft aan één goal genoeg om er in elk geval een verlenging uit te halen en gezien het verloop van vorige week (Vitesse oogde fitter) lijkt dat misschien een mooi uitgangspunt om de volgende ronde van de Conference League te bereiken. Wij zetten in op een overwinning voor Vitesse, al dan niet met verlenging. 

Waar kan ik dit duel live bekijken?

Je kunt dit spannende duel live volgen. Je kan een abonnement afsluiten bij betaalzender ESPN en via daar alle duels van het Conference League toernooi volgen. Ook kan je gewoon inschakelen op Veronica. De zender, die doorgaans bij iedereen in het zenderpakket zit, zendt in elk geval altijd één Nederlandse club en een wedstrijd tussen twee buitenlandse clubs uit. Rond een uur of half 12 kan je daar ook de samenvattingen van de Europa League volgen. 

Tot slot hebben we ook deze mooie optie voor je! Jij kan de wedstrijd live volgen via de statistieken van Bet365. De website biedt je direct de gebeurtenissen van de wedstrijd aan en op die manier ben je direct op de hoogte van alle gebeurtenissen. Je kan deze geweldige service van Bet365 ook via je mobiele telefoon bekijken.

Je dient voor livestreaming bij Bet365 geld op je account te hebben staan, of in de laatste 24 uur een weddenschap te hebben geplaatst om van de actie te kunnen meegenieten.

Goktips voor Vitesse - Rapid Wien

Kaartenfestijn in De Gelredome
In het vorige duel werd er door de arbiter van dienst maar liefst 13 keer een kaart getrokken, waarvan één keer rood. Dat geeft aan dat beide ploegen de belangen van de twee duels echt wel inzien en tot het gaatje gaan indien nodig. Met het gegeven dat na dit duel alle kaarten voor deze fase van het toernooi betreft geschud zijn, zullen spelers tot het uiterste kunnen gaan. Wat ons betreft doe je er goed aan om in te zetten op een hoog aantal getrokken kaarten bij dit duel. 

Doelpunt van Wittek
Met het wegvallen van Loïs Openda moeten de doelpunten op een andere manier geproduceerd worden bij Vitesse. Het scheelt dan ook dat de ploeg dit jaar vrij simpel aan het scoren komt, veel spelers zijn in staat een doelpunt te maken en één daarvan is Maximilian Wittek. De Duitser heeft onder andere tegen Anderlecht en tegen Tottenham Hotspur dit seizoen al erg belangrijke goals weten te maken. De linkervleugelverdediger heeft er dus een neusje voor om op te staan op precies het juiste moment. Wij schatten in dat hij dit donderdagavond weer gaat doen en zijn club op weg gaat helpen naar de volgende ronde.

Quoteringen bij Vitesse - Rapid Wien

Er zijn tal van weddenschappen die je kan afsluiten tijdens Benfica – Ajax. Wij geven je hieronder een klein, beknopt overzicht van wat er mogelijk is. Vergeet niet zelf nog de website van Bet365 te checken om alle quoteringen in te zien.

Als Vitesse wint levert je dat 1,72 op.

Als Rapid Wien wint levert je dat 4,50 op.

Wordt het gelijk na 90 minuten dan levert jou dat 3,80 op.

Als Maximilian Wittek weet te scoren levert jou dat 8,00 op.

De keuze is aan jou! Klik op de link hieronder om een account aan te maken en om direct alle te gekke quoteringen van dit duel te zien.

Kan ik gratis weddenschappen krijgen voor dit duel?

Wil je toch meespelen met dit topduel, maar geen risico lopen? Dat kan met de gratis bets van Bet365. Op deze manier kan jij toch nog de spanning voelen van een echte fan, omdat je er echt geld mee kan winnen. Hieronder hebben we een stappenplan uiteengezet zodat jij gauw je free bets kan claimen voor Vitesse – Rapid Wien. 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS