zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVisser (Harkemase Boys) na puntendeling bij SteDoCo: 'In de tweede helft verdiende...

Visser (Harkemase Boys) na puntendeling bij SteDoCo: ‘In de tweede helft verdiende je het om te winnen’

Harkemase Boys speelde zaterdag ook de tweede wedstrijd van het seizoen gelijk, Na de puntendeling eerder tegen G.O.E.S. (3-3) moest het tegen SteDoCo ook genoegen nemen met één punt (1-1). Doelpuntenmaker Kian Visser sprak na afloop met de mensen van het You Tube-kanaal van Harkemase Boys en hij was van mening dat er vooral in de tweede helft meer in had gezeten voor zijn ploeg.

Vorig seizoen arriveerde Visser bij Harkemase Boys waar hij destijds genoegen moest nemen met tientallen minuten voetbal. Momenteel heeft hij zijn plaats veroverd in het eerste elftal en was hij zaterdag al goed voor zijn tweede treffer van het nog prille seizoen. ,,Het gaat prima, vorig jaar was het nog een beetje zoeken maar nu gaat het wat beter en dat moet ik natuurlijk voortzetten. Vorig jaar kwam ik hier vanuit de derde klasse en dan dus de Derde Divisie en die stap is groot. Ik begon toen op de bank en werd er soms in de laatste tien minuten in gezet. Dan kun je ook niet echt iets laten zien en nu krijg ik de kans. In de voorbereiding heb ik mij goed laten zien en dat moet dan in de competitie ook en dat gaat prima”, aldus Visser tegenover de camera van het You Tube-kanaal van Harkemase Boys.

Harkemase Boys in de eerste- en tweede helft was een wereld van verschil. De vraag was dan ook of Visser tevreden was met het uiteindelijke resultaat ,,In de laatste minuten hadden we nog een paar kansen, als je kijkt naar de tweede helft ben ik niet tevreden met het gelijke spel maar in de eerste helft hebben we niets laten zien. In de tweede helft verdienden we wel de drie punten.”

De formatie uit Friesland pakte dus twee punten uit de eerste twee wedstrijden van het seizoen. Visser was daar duidelijk niet tevreden mee. ,,Heel zuur, zoals vorige week toen kreeg je een rode kaart en moet je met het team volle bak. Nu speel je elf tegen elf en in de tweede helft verdiende je het om te winnen maar de bal gaat er dan niet meer in.”

Het gehele interview is te bekijken via het klikken op de onderstaande video van Harkemase Boys TV.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD