woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsTECVink: 'FC Lienden was weer een makkie'

Vink: ‘FC Lienden was weer een makkie’

TEC rekende in de Betuwse derby opnieuw af met FC Lienden. Absolute uitblinker was opnieuw Wimilio Vink, die met vertrouwen kijkt naar het komende duel tegen IJsselmeervogels.

Alles volgens plan
De zoon van technisch manager Gery Vink zag dat het weinig te duchten had van FC Lienden: ,,Die ploeg ligt ons blijkbaar goed. Het was weer een makkie vandaag”, stelde de aanvaller met een knipoog in De Gelderlander. ,,Alles ging volgens plan. FC Lienden heeft trage verdedigers en daar wilden wij gebruik van maken. Achterin dicht houden en voorin loeren op snelle uitbraken via Robbie (Holder, red.) en mij. We scoren drie keer uit een counter, dus kan je zeggen dat het plan heeft gewerkt.”

Boost
Stilaan klimt TEC dan ook naar boven. ,,Dit geeft wel vertrouwen voor de toekomst. Komend weekend spelen we tegen IJsselmeervogels. Opnieuw een lastige tegenstander, maar deze overwinning geeft wel een boost.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD