zondag, mei 28, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVince Gino Dekker vertrekt bij Spakenburg

Vince Gino Dekker vertrekt bij Spakenburg

Vince Gino Dekker vertrekt komende zomer bij Spakenburg. De 24-jarige vleugelspits vertrekt omdat de Blauwen komend seizoen op een andere manier willen gaan spelen.

,,De club wilde graag met mij door en ook ik wilde dolgraag blijven. Maar de verandering in het spelsysteem vanaf volgend seizoen heeft me doen besluiten om met pijn in mijn hart de Blauwen te verlaten”, reageert de Ermeloër op de clubsite van de Blauwen.  ,,We hebben aangegeven het contract met Vince heel graag te verlengen. In dat gesprek heeft Patrick Loenen – de nieuwe hoofdtrainer komend seizoen – ook aangegeven dat hij in een ander systeem gaat spelen en daarin een belangrijke rol voor Gino ziet”, stelt de TC van Spakenburg.

Dekker: ,,Mijn kwaliteiten komen het beste tot zijn recht in een 4-3-3-systeem. Daarnaast wil ik niet nog eens in een situatie terechtkomen zoals dit seizoen waarin de trainer besloot om 4-4-2 te spelen, een systeem dat eveneens niet mijn voorkeur heeft.”

,,Voor volgend seizoen ga ik op zoek naar een club met een spelsysteem dat beter bij mij past.” Welke club dat wordt is nog niet bekend. Eerder speelde Dekker voor Jong Ajax, AZ en Go Ahead Eagles.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD