donderdag, september 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVijf topamateurclubs strijden om de Harry Hamstra Cup

Vijf topamateurclubs strijden om de Harry Hamstra Cup

De komende weken zullen op meerdere locaties in midden Nederland wedstrijden plaatsvinden in het kader van de Harry Hamstra Cup. Dit evenement, dat aanvankelijk als Salentein Cup werd georganiseerd, is een initiatief van de in 2017 op 59-jarige leeftijd overleden speler, trainer, technisch manager en erelid Harry Hamstra van Sparta Nijkerk.

De gedachte achter dit initiatief was en is nog steeds een aantal clubs uit de Tweede en Derde Divisie uit dezelfde regio tegen elkaar te laten uitkomen en daardoor te komen tot een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor de editie van 2021 zijn de deelnemers Kozakken Boys, IJsselmeervogels, DOVO, DVS’33 en Sparta Nijkerk.

De opbrengst van het toernooi gaat naar de Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum en zal worden gebruikt voor projecten in de oncologische zorg, waar Hamstra in zijn laatste jaren ook gebruik van maakte. Hoofdsponsor voor de komende vijf jaren van dit toernooi is van den Tweel Vastgoed BV, dat ook de nieuwe hoofdsponsor van Sparta Nijkerk is geworden.

De volgende locaties en wedstrijden zijn door de organisatie vastgesteld:

Zaterdag 31 juli 15.00 uur sportpark Panhuis Veenendaal: DOVO – Kozakken Boys

Zaterdag 31 juli 15.00 uur sportpark de Westmaat Spakenburg: IJsselmeervogels – DVS ‘33

Dinsdag 3 augustus, 20.00 uur sportpark DVS 33 Ermelo: DVS 33 – DOVO

Dinsdag 3 augustus 20.00 uur sportpark de Zwaaier Werkendam: Kozakken Boys – Sparta Nijkerk

Zaterdag 7 augustus 12.30 uur sportpark de Ebbenhorst Nijkerk: DOVO – IJsselmeervogels

Zaterdag 7 augustus 15.00 uur sportpark de Ebbenhorst Nijkerk: Sparta Nijkerk – DVS ‘33

Er worden vele liefhebbers van topamateurvoetbal op de diverse sportparken verwacht. Uiteraard wordt daarbij gerekend op medewerking aangaande de coronaregels en de aanwijzingen die daaromtrent worden gegeven.

Wedstrijden om de Harry Hamstra Cup zijn doorgaans sportieve, spectaculaire en doelpuntrijke aangelegenheden, dus een uitstekende gelegenheid om weer eens een mooie pot voetbal te gaan zien.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD