dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsTECVijf selectiespelers sluiten per direct de deur bij T.E.C.

Vijf selectiespelers sluiten per direct de deur bij T.E.C.

T.E.C. maakte zaterdag via de officiële kanalen bekend dat het per direct afscheid zal nemen van vijf spelers uit de A-selectie. De club die zijn wedstrijden speelt in de Tweede Divisie benadrukte dat het vertrek in alle gevallen plaatsvond in goed overleg, dit mede om de spelers de kans te geven zonder verplichtingen elders op zoek te gaan naar een nieuwe club.

De vertrekkers zijn Soufiane Laghmouchi, Joël Beukhof (foto), Samed Öztoprak, Rodney Hofman en Cendrino Misidjan. Op de website van TEC stond het navolgende te lezen ten aanzien van het vertrekkende vijftal. ,,We geven deze spelers dan ook graag de ruimte om op zoek te gaan naar een nieuwe club zonder dat ze hier nog gebonden zijn aan verplichtingen. Wij hebben al deze spelers leren kennen als betrouwbare professionals, waarop je altijd kunt bouwen en vertrouwen. We willen Soufiane, Joël, Samed, Rodny en Cendrino dan ook hartelijk bedanken voor hun tijd hier bij de club, voor hun inzet en betrokkenheid en wensen hun heel veel succes met het vervolg van hun voetballoopbaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD