donderdag, januari 27, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVierde en vijfde speler verlengen contracten bij Harkemase Boys

Vierde en vijfde speler verlengen contracten bij Harkemase Boys

Nadat afgelopen week al duidelijk werd dat Postma, Beimers en Dijkstra langer bij Harkemase Boys zouden blijven hebben nu de volgende twee spelers bijgetekend. Dat zijn de middenvelder Jelle de Graaf en spits, tevens topscorer van de derde divisie zaterdag Kian Visser.

Voor beide spelers geldt dat de contacten voor 1 jaar + een optie voor een tweede jaar gelden. Kian Visser heeft bedongen dat hij kan vertrekken mocht een BVO zich voor hem melden.

Beide spelers roemen op de website van de Friese club de sfeer en ambitie die binnen de club en spelersgroep leeft. Tevens denken ze hun eigen spel nog te kunnen verbeteren.

TC lid Hans Kuik is ook blij de beide spelers langer voor de club te hebben kunnen behouden. “Kian Visser is afkomstig van een derdeklasser Leovardia en is nu topscorer van de derde divisie. Jelle de Graaf is sterk aan de bal en denkt soms al één of twee situaties verder”, zo luidt het oordeel van het TC lid van de club.

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]