woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVier goals Kees Pier Tol helpen Spakenburg langs Magreb '90, Spijkenisse boekt...

Vier goals Kees Pier Tol helpen Spakenburg langs Magreb ’90, Spijkenisse boekt eerste zege

Spakenburg heeft zich met een klinkende 6-1 overwinning op Magreb ’90 hersteld voor de uitglijder bij ODIN ’59. Bij rust stonden de Blauwen al op een comfortabele 3-0 voorsprong.

Spakenburg – Magreb ’90 6-1
Na de teleurstellende en onnodige nederlaag in Heemskerk was Spakenburg vastbesloten om tegen Magreb ’90, dat twee spelers miste na een auto-ongeluk, een goede resultaat neer te zetten. Dat bleek eigenlijk al vanaf de eerste minuut, waarin de Blauwen direct de regie in handen namen en gevaarlijk werden. Het duurde tot circa een kwartier spelen alvorens via Philip Ties een voorsprong werd genomen. De middenvelder rondde een goede aanval af.

Enkele minuten later deed ook Kees Pier Tol een duit in het zakje. Met een uithaal zorgde hij voor de 2-0. De Volendammer maakte direct daarop ook de 3-0. Voor de pauze kreeg de ploeg van John de Wolf nog meerdere kansen op een hogere score, maar pas na rust maakte Bert Steltenpool met een kopbal de 4-0.

Na een klein uur spelen deed Magreb ’90 wat terug via Yasin Ouja. In de slotfase tekende Kees Tol bovendien voor zijn hattrick en scoorde bovendien vanaf de strafschopstip, waardoor het duel eindigde in 6-1.. Doordat Jong Almere City punten verspeelde bij ONS Sneek, heeft Spakenburg na een week haar koppositie heroverd.

Jong FC Twente – Spijkenisse 0-1
Spijkenisse heeft haar eerste zege in de Derde Divisie te pakken. Een doelpunt vlak voor rust van Van Axel Dongen was voldoende voor een zwaarbevochten 0-1 zege op Jong FC Twente.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD