woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste Divisie NEC-coach Bogers: 'Ik ben net zo teleurgesteld'

[VIDEO] NEC-coach Bogers: ‘Ik ben net zo teleurgesteld’

Na vijf speelrondes begint de positie van NEC-coach Adrie Bogers al te wankelen. Na het 1-1 gelijkspel tegen FC Emmen klonk het ‘Bogers rot op’ vanaf de tribunes in de Goffert. Dat was de trainer niet ontgaan, erkende hij tegenover Omroep Gelderland: ,,Ik heb er wel iets van meegekregen, maar uiteindelijk ben ik met die wedstrijd bezig. En ben ik net zo teleurgesteld dat we niet winnen.”

Bogers vond bovendien het gelijkspel niet terecht: ,,We kregen het deksel op de neus, want ik had het idee dat we gewoon gingen winnen. En dan is het des te zuurder dat hij nog valt in de blessuretijd. We begonnen heel goed en dan moet je eigenlijk drie goals maken, waaronder die strafschop. We belonen onszelf dus niet. Op basis van de kansenverhouding was het onverdiend, want zij hebben niet veel kansen gehad. Maar we willen beter, dat is inderdaad duidelijk.” Bekijk het item hierboven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD