Volg ons

Eerste Divisie

[VIDEO] FC Emmen mogelijk in beroep tegen rode kaart Cas Peters

[VIDEO] FC Emmen mogelijk in beroep tegen rode kaart Cas Peters

De strafeis tegen Cas Peters is nog niet bekend, maar als de spits van FC Emmen niet wordt vrijgesproken gaat de club in beroep. De aanvaller kreeg een rode kaart na een overtreding vlak voor tijd in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-0) vrijdagavond. 

Vol ongeloof 

De spits zelf en zijn trainer Dick Lukkien waren het beide na afloop niet eens met de beslissing van scheidsrechter Mulder. Op de beelden is te zien dat Peters vol ongeloof reageert, zodra de arbiter hem de rode kaart toont na het duel met Fortuna-speler Stefan Aškovski. Tegenover RTV Drenthe reageert hij: ,,Ik zet mijn kont erin en hij ook. Ik doe dat net iets steviger en hij gaat liggen. De scheids komt naar mij toe, dus ik denk die trekt geel.”

In beroep

Dat liep anders, de Emmen-speler werd van het veld gestuurd. Emmen-coach Lukkien: ,,In mijn ogen was dit geen rode kaart. We weten nog niet of hij een straf krijgt. Als hij niet vrijgesproken wordt, gaan we in beroep.”

De beelden van RTV Drenthe: 

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie