Volg ons

Eerste Divisie

[VIDEO] FC Eindhoven klaar voor stadsderby: ‘Gevoel is positief’

[VIDEO] FC Eindhoven klaar voor stadsderby: ‘Gevoel is positief’

Slechts 8 kilometer ligt er tussen de Herdgang (thuishaven Jong PSV) en het Jan Louwersstadion van FC Eindhoven. Vrijdagavond (20.00 uur) nemen de twee stadsgenoten het tegen elkaar op in de eerste divisie. De blauwwitte thuisploeg wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen, maar trainer Wilfred van Leeuwen put moed uit de nipte nederlaag bij NEC (2-1) van vorige week.

Accenten
,,Het gevoel wat we mee hebben genomen uit die wedstrijd is positief, door het voetbal wat we hebben laten zien”, zegt de coach tegen het eigen clubkanaal. ,,Iedere wedstrijd zullen er dingen goed en minder goed gaan. Deze week hebben we andere accenten gelegd tijdens de training. We hebben gewerkt aan de eindpass en het afwerken.”

Lichtstadderby Light
De voormalig trainer van tweededivisionist VVSB weet niet wat hij kan verwachten van de lichtstadderby light. ,,Er valt geen peil op de jong-teams te trekken, maar dat interesseert me ook niet. Als wij zelf onze ziel en zaligheid erin leggen, is een overwinning mogelijk.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie