dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie De Wolf: 'Spelers gaan niet bewust naast schieten'

[VIDEO] De Wolf: ‘Spelers gaan niet bewust naast schieten’

Spakenburg speelde zaterdag teleurstellend gelijk tegen ONS Sneek. Volgens coach John de Wolf was er met name voor rust geen enkele reden tot klagen, sprak hij na afloop tegenover Spakenburg TV: ,,In de eerste helft moet je al met 4-0 of 5-0 voorstaan. Dat doen we niet en dat was ons manco.”

Niet bewust
,,In de tweede helft hebben we niet veel kansen gecreeerd. We gingen ervan uit dat we gewoon op de nul zouden kunnen spelen”, vervolgt hij. ,,Ik vind het overdreven om dit groter te maken, want als we in de rust met 3-0 voorstaan dan zegt iedereen na afloop ‘prima wedstrijd’. Maar dat hebben we niet gedaan. Het enige verwijt dat je ons kunt maken is dat we de kansen niet gemaakt hebben. De ene wedstrijd is de andere niet en spelers gaan niet bewust naast schieten of tegen de keeper aan schieten.”

Weggeven
,,In de tweede helft na de tegengoal is het vertrouwen weg en dan ga je wel naar een niveau dat ik denk: ‘oeh, dan kun je de wedstrijd ook nog weggeven”, aldus De Wolf. Bekijk het hele interview hierboven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD