donderdag, september 23, 2021
HomeHoofdklasseAchilles '29 Achilles-coach Meijers over uitschakeling NAC: 'Niks gestolen'

[VIDEO] Achilles-coach Meijers over uitschakeling NAC: ‘Niks gestolen’

Achilles ’29 kegelde woensdagavond eredivisieclub NAC Breda uit de beker. Op de Heikant speelden de Groesbeekers met bravoure. ,,We hebben niks gestolen en dik verdiend gewonnen”, stelde coach Eric Meijers tegenover Omroep Gelderland.

Stabiliteit
De zege op NAC schept ook verwachtingen in de competitie: ,,Als je van een eredivisieclub wint, kun je moeilijk zeggen dat je niet met de bovenste mee wil doen. Maar tegelijk hebben we ook een hele jonge en onervaren groep, die wil leren en hard werken. We moeten nu proberen die stabiliteit erin te krijgen.”

Blijven gaan
Boy van de Beek: ,,Ongelofelijk dit. Maar als je ziet dat we maar bleven gaan en bleven gaan, dan resulteert het in iets heel moois.” Bekijk beide interviews in het item hierboven.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.




Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD