Volg ons

Uitgelicht

VIDB en Voetbal247 organiseren gezamenlijk voetbalquiz!

VIDB en Voetbal247 organiseren gezamenlijk voetbalquiz!

Liefhebbers van het topamateurvoetbal opgelet. Wij zijn namelijk op zoek naar jullie. VIDB en Voetbal247 slaan de handen ineen en organiseren gezamenlijk een voetbalquiz. Dat doen we op vrijdag 5 juni, vanaf 19:30 uur.

Het zijn lastige tijden, zonder alle dingen die tot voorheen zo vanzelfsprekend leken en waren. Op zaterdag of zondag naar de voetbal, daar de hele week naar uitkijken en doordeweeks trainen. Dat spanningsveld en die vorm van plezier zullen we nog enige tijd moeten missen.

En daarom komen wij in actie, om deze voetballoze dagen toch nog wat kleur te geven. De quiz zenden we live uit via het YouTube-kanaal van Voetbal in de Bollenstreek. Omdat het een gezamenlijk productie van VIDB en Voetbal247 is, zetten we in op het landelijke amateurvoetbal. Dat betekent vragen over de hoogste 3 afdelingen: De Tweede en Derde Divisies en de Hoofdklasses.

We kunnen jullie alvast beloven dat het een leuke en gevarieerde quiz wordt en dat er mooie prijzen te verdienen vallen. Over de prijzen later meer.

Voor nu is het belangrijkste dat jullie weten dat de quiz gaat komen, dat jullie een plekje in de agenda vrijhouden en het liefst al direct inschrijven. Dat kan door een kort mailtje met als onderwerp ‘Ja, ik doe mee’ naar 1 van onze algemene emailadressen te versturen. Graag daarin ook jouw mobiele nummer vermelden.
– redactie@voetbalindebollenstreek.nl
– redactie@voetbal247.nl

De quiz wordt dus live uitgezonden op YouTube en aan elkaar gepraat door een presentatieduo van VIDB en Voetbal247.
Je ontvangt van ons vooraf een aantal invulformulieren en na afloop van iedere ronde vragen we jullie die naar ons te mailen. De antwoorden zullen vervolgens meteen worden nagekeken.

Deelname is gratis. Wel is het mogelijk om na afloop van de quiz een donatie te doen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Uitgelicht