donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De Dijk'Verzoeningsgesprek' De Dijk brengt weinig duidelijkheid, mogelijk couppoging tegen bestuur

‘Verzoeningsgesprek’ De Dijk brengt weinig duidelijkheid, mogelijk couppoging tegen bestuur

,,Er moet snel duidelijkheid komen”, spraken zowel coach Jochem Twisker als aanvoerder Nick Kuipers na de 1-2 nederlaag tegen AFC, maar ook na het gesprek dat de opgestapte hoofdsponsor Heino Braspenning maandagavond voerde met een aantal spelers lijkt de onrust bij De Dijk nog niet ten einde.

Afspraak herhaald
Wel herhaalde Braspenning de belofte dat de gemaakte financiële afspraken voor de rest van het seizoen worden nagekomen, zoals hij eerder al deed bij zijn vertrek en ook door het clubbestuur werd uitgesproken. Evengoed blijft er onzekerheid heersen binnen de selectie, die verdeeld is door de kwestie. Tegen AFC speelden verschillende spelers niet mee uit loyaliteit naar de opgestapte geldschieter.

Couppoging
Vanavond wacht De Dijk mogelijk opnieuw een belangrijke avond, als de Algemene Leden Vergadering van de club wordt gehouden. Daarbij lijkt er iets te broeien onder enkele leden van de club en is het niet uitgesloten dat zij vanavond een aanzet doen tot een couppoging tegen het bestuur. Volgens voorzitter Ton Langelaar laat de agenda van de ALV daar echter geen ruimte voor, maar kan hooguit een verzoek worden gedaan tot het uitroepen van een Buitengewone Algemene Leden Vergadering, waarop dan het wel aftreden van de voorzitter of het gehele bestuur kan worden gevraagd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD