Volg ons

Eemdijk

Vertrokken Spakenburg-aanvaller Argjend Selimi tekent bij Eemdijk

Vertrokken Spakenburg-aanvaller Argjend Selimi tekent bij Eemdijk

Argjend Selimi heeft een nieuwe club. De 24-jarige aanvaller keert terug bij Eemdijk, nadat hij recent zijn contract bij Spakenburg liet ontbinden omdat hij niet in de plannen van trainer Eric Meijers voorkwam.

Selimi sluit per direct aan bij de selectie van trainer Willem Romp, maar zal op z’n vroegst vanaf januari wedstrijden kunnen spelen bij de ‘Diekers’. De vleugelaanvaller tekent een contract voor 1,5 seizoen en speelde eerder tussen 2015 tot 2018 reeds voor de Groenen uit Bunschoten-Spakenburg. Bij de hoofdklasser treft hij ook zijn broer Armend Selimi.

Manager technische zaken Jan van Twillert is in zijn nopjes met de terugkeer van de behendige aanvaller, zegt hij op de clubsite: ,,Argjend was vorig seizoen al bij ons in beeld en toen hij en Spakenburg uit elkaar gingen, mag het geen verrassing zijn dat wij contact met hem hebben gezocht. We kennen elkaar immers al goed.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eemdijk