Volg ons

Achilles '29

Versteegen en Wouters speelgerechtigd voor De Treffers

Versteegen en Wouters speelgerechtigd voor De Treffers

De Treffers kan per direct een beroep doen op Niek Versteegen en Niels Wouters. De KNVB verleende de van Achilles’29 overgekomen spelers dispensatie waardoor men nu uit kan komen voor eerstgenoemde vereniging, meldt De Gelderlander. 

Dispensatie
De 21-jarige Wouters en de twee jaar oudere Versteegen speelden voor de winterstop nog wedstrijden voor Achilles’29. Nadat het faillissement was uitgesproken voor de BV van deze club maakte men de overstap naar rivaal De Treffers. Maandag werd het profcontract van Versteegen ontbonden bij Achilles’29. Wouters had een overeenkomst als amateurspeler bij laatstgenoemde club waardoor het lastiger was om van club te wisselen. De KNVB verleende hem echter de gevraagde dispensatie.

Hekkensluiter
Eerder maakte Boy van de Beek ook al de overstap van Achilles’29 naar De Treffers. Laatstgenoemde club bezet momenteel de dertiende plaats in de Tweede Divisie en Achilles’29 is hekkensluiter.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29