zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Versteegen: 'Achilles '29 maakt 100% zeker het seizoen af'

Versteegen: ‘Achilles ’29 maakt 100% zeker het seizoen af’

Na weken – zo niet maanden – van onrust en financiële onzekerheid lijkt Achilles ’29 zich weer op het voetbal te kunnen focussen. De club wist de salarisachterstand in te lopen en de Groesbeekse club wist bovendien al drie zeges op rij te boeken.

Geen vrees voor omvallen
Gedurende de afgelopen periode werd met name bij andere clubs veelvuldig gespeculeerd of Achilles ’29 het seizoen wel af zou maken, met name toen de selectie besloot een dag te staken vanwege de salarisachterstand en er veel ruis was over een Braziliaanse miljoenenlening. Spits Niek Versteegen is er echter van overtuigd dat Achilles ’29 niet halverwege het seizoen zal omvallen, zoals bij andere clubs in de wandelgangen gevreesd werd: ,,Wij maken honderd procent zeker het seizoen gewoon af”, stelt de aanvaller in gesprek met Voetbal247.nl.

Niet alles willen weten
Toch weet hij ook niet van de hoed en de rand met betrekking tot de financiële situatie van de club: ,,Als spelers weten we in feite net zoveel als jullie”, vervolgt hij. ,,Maar misschien moet je ook wel niet alles willen weten. Voor ons is enkel belangrijk dat de problemen die er waren worden opgelost en alles netjes geregeld wordt. Maar ik sta er positief in.”

Goals blijven maken
Versteegen draait persoonlijk een goed seizoen. De rappe spits begon vorig seizoen in de Jupiler League nog veelal als invaller speelde, maar naar mate het seizoen vorderde kreeg hij steeds vaker een basisplaats. Hij kwam uiteindelijk tot zes treffers. Dit seizoen staat de teller zelfs al op zeven. Na dit seizoen loopt zijn contract bij Achilles ’29 af. Een terugkeer naar het profvoetbal wil hij niet bij voorbaat uitsluiten: ,,Als die kans zich zou voordoen, dan wil ik daar zeker over nadenken. De realiteit is nu echter dat er geen interesse is. Ik wacht het allemaal rustig af en focus me ondertussen gewoon op het doel om elke week mijn goals te blijven maken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD