woensdag, februari 1, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsNoordwijkVERSLAG | TEC houdt Noordwijk van eerste plaats af

VERSLAG | TEC houdt Noordwijk van eerste plaats af

TEC heeft uitstekende zaken gedaan door met 1-1 gelijk te spelen tegen Noordwijk. De ongeslagen status van Noordwijk blijft zodoende behouden.

Uitstekend begin
De promovendi uit de Derde Divisie zijn vooralsnog bezig aan een alleraardigst seizoen. Noordwijk is nergens van het veld gestapt zonder punt(en) en stond voor aanvang op een gedeelde eerste plaats. TEC begon met twee overwinningen aan het seizoen maar de laatste twee duels haperde de motor uit Tiel hier en daar. Reden genoeg voor beiden om vol de strijd aan te gaan met elkaar.

Promovendi aan elkaar gewaagd
De wedstrijd, die voor het eerst plaatsvond, werd tussen de middag- en avondsessie van het fruitcorso door gespeeld. Wat helaas niet zorgde voor grootse drukte. De ploeg van Arjan van der Laan was uiterst gevaarlijk in de omschakeling en de defensie van de Noordwijk had er de grootste moeite mee. De voormalige nummer een en twee van de Derde Divisie Zaterdag en Zondag maakten er een leuke eerste helft van.

Tiel was gewaarschuwd voor Sabir Achefay, die na vier duels al drie doelpunten had gefabriceerd. Echter was in hij de rol van aangever succesvol in het eerste bedrijf. Na precies een half uur op de klok was het de clubtopscorer, die door middel van een corner de bal bij Nick van Staveren kreeg. De nummer negen van de Noordwijkers passeerde doelman Jan Schimmel met een droge knal die de lange hoek in rolde. Niet veel later had Obi Onyeike de gelijkmaker op zijn kop maar zijn poging ging rakelings over het doel.

TEC toont veerkracht
Vroeg in de tweede helft was de thuisploeg dichtbij de gelijkmaker. Helaas voor Massimo Fonseca zag hij zijn inzet gekeerd worden door een geweldige reflex van Mike van Vliet. Uiteindelijk kreeg TEC waar het recht op had, op basis van de tweede helft. Nick Hak bekroonde een matige afgeslagen vrije trap met een volley in de korte hoek. Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht in het laatste half uur, waarin de kansen over en weer gingen.

De ploeg van Kees Zethof wilde ten koste van alles te winst binnenslepen. Het slot offensief van de VV uit Noordwijk bleek niet goed genoeg. Met kansen voor Reynears en Rashanli maar via de kluts verdween de bal niet in het doel. In de laatste minuut van de blessuretijd moest doelman Van Vliet nog redding brengen, waarmee hij ternauwernood het gelijke spel veilig stelde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD