vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVERSLAG | SteDoCo wint zespuntenduel bij Odin ’59, Guytano Dos Santos matchwinner

VERSLAG | SteDoCo wint zespuntenduel bij Odin ’59, Guytano Dos Santos matchwinner

Odin’59 liep in het zespuntenduel met SteDoCo achter de feiten aan. De Heemskerkers presteerden jaren boven hun stand maar na jaren van euforie was er een leegloop aan talent. Het is nu vooral de punten sprokkelen. Tegen mede-degradatiekandidaat SteDoCo stonden ‘zes’ punten op het spel. De gasten wonnen met 1-2.

Domper
De thuisploeg liet SteDoCo het spel maken en zakte zelf in. Ex-prof Kick Groot zorgde voor de openingstreffer. Hij werkte een voorzet van Verheul achter doelman Joost Meendering. En dat was een domper voor de ploeg van Alex Geernaert. Vorige week pakte Odin’59 nog verrassend drie punten bij HSV Hoek, deze zaterdag kwam de ploeg te laat op gang.

Na de rust ging Van Wanrooij diep. Hij wilde eerst zelf schieten maar legde de bal voor op Olivier Pilon, via de kluts kam het leder voor de voeten van Guytano Dos Santos, die 0-2 scoorde.

Topscorer
Alex Geernaert koos voor drie aanvallend ingestelde spelers met Joey Kooge, Al Mahdi en Jager. Dat betekende dat Luke Vahle wederom op de bank begon. Hij was twee jaar geleden de topscorer bij HBC en koos voor de stap omhoog naar de Heemskerkers, maar moet nu genoegen nemen met een plek op de bank. Het was Joey Kooge die de spanning leek terug te brengen.

Stand
Joey Kooge was na een uur spelen op de brommer en passeerde de laatste man en scoorde de 1-2. Daar bleef het bij. Door de nederlaag staat Odin op de zestien de plaats, drie punten boven nummer laatst GOES en twee punten boven DOVO.

Boekhouder voor de ZZP’er

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS