Volg ons

Derde Divisie

VERSLAG | SteDoCo vermorzelt talenten van FC Dordrecht

VERSLAG | SteDoCo vermorzelt talenten van FC Dordrecht

De jonkies Onder 21 van FC Dordrecht werden met een 8-1 nederlaag huiswaarts gestuurd, een uitslag die zeker vier of vijf treffers hoger uit had moeten vallen als het vizier van de SteDoCo-voorwaartsen met name in de eerste 45 minuten wat meer op scherp had gestaan en FC-Dordrecht doelman Max van Herk niet erger had voorkomen met een aantal prima reddingen.

Frans Adelaar kon deze wedstrijd nog niet beschikken over de geblesseerden Wesley Pollemans en Yannick Cortie maar wellicht sluit Pollemans zaterdag weer aan terwijl Cortie goede hoop heeft fit te zijn voor het bekertreffen tegen SC Den Hoorn.

SteDoCo startte nu met Dos Santos, Vicento en Van Wanrooij voorin. Sterrenburg, Tiebosch en Pinarci op het middenveld terwijl de achterste vier bestonden uit: Wielinga, Edwards, Toure en Mariana. Smith als sluitpost.

Clubtopscorer Joran Schröder begon niet in de basis maar zijn aanwezigheid in de 2e helft zorgde direct voor meer agressie en effectiviteit in de frontlinie van de thuisclub. Opnieuw liet de gemakkelijk scorende spits een hattrick noteren en bracht daarmee zijn totaal aantal treffers in de oefenwedstrijden op 10.

De ‘jonkies’ van FC Dordrecht combineerden bij tijd en wijlen best aardig maar moesten het fysiek duidelijk afleggen tegen de Derde Divisionist. Spelers als Bajunovic en Bouwmeester zijn zeker spelers met potentie die we in de nabije toekomst gegarandeerd nog tegen gaan komen.

Voor de rust zorgden Touré, Sterrenburg en Tiebosch (prachtige vrije trap) voor de drie SteDoCo treffers. Bouwmeester scoorde namens FC Dordrecht tegen. In de tweede helft werd FC Dordrecht Onder 21 compleet overlopen. Schröder (3x). Tiebosch (wederom uit een vrije trap) en Van Wanrooij bepaalden de eindstand op 8-1.

Zaterdag a.s. is de laatste oefenwedstrijd van SteDoCo. Tegenstander is dan zondagderdedivisionist Gemert.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie