Volg ons

Derde Divisie

VERSLAG | SteDoCo laat Achilles Veen in het zand bijten

VERSLAG | SteDoCo laat Achilles Veen in het zand bijten

Gewoon een zaterdag in augustus. Normaal zou half Nederland uitgezworven zijn over geheel Europa om er vakantie te vieren en zou er op geen enkel voetbalveld actie zijn. Maar dankzij het Coronavirus ligt dat nu even iets anders.

Zo ook in het landelijke Hoornaar waar SteDoCo en Achilles Veen aan hun eerste oefenwedstrijd begonnen als voorbereiding op het komende seizoen dat ongetwijfeld anders zal zijn dan in het verleden.

SteDoCo op zaterdag in de landelijke Derde Divisie; opponent Achilles Veen in de zaterdaghoofdklasse. Beide met een handvol nieuwe spelers en ook beide boordevol titelaspiraties. Bij zowel SteDoCo als Achiles Veen een voormalig betaald voetballer aan het roer. Aan SteDoCo-zijde voormalig FC Utrecht-speler Frans Adelaar, geassisteerd door oud FC Den Haag-speler Cor Lems terwijl bij Achilles Veen oud-NACdoelman John Karelse voor het eerste jaar de scepter zwaait.

Had in de eerste 45 minuten Achilles Veen het beste van het spel, hetgeen resulteerde in een verdiende 1-0 voorsprong door Thomas Schilders, SteDoCo zette in de 2e helft de versnelling een tandje hoger. De beloning vormde drie treffers (Dos Santos, Vincent Verheul en Joran Schröder) waardoor de eerste zege van het nieuwe seizoen een feit was voor de ploeg uit Hoornaar.

Dinsdagavond om 20.15 uur ontmoeten de elf van Adelaar het team van DHSC uit Utrecht, de vereniging die uitkomt in de Hoofdklasse en duidelijk kampioensaspiraties koestert.

Ingezonden door Herman van Diejen

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie