Volg ons

Derde Divisie

VERSLAG | SteDoCo komt sterk terug tegen DHSC

VERSLAG | SteDoCo komt sterk terug tegen DHSC

Het aanwezige publiek gisteravond in Hoornaar zag SteDoCo haar ongeslagen status in de oefenreeks behouden in het treffen tegen het Utrechtse DHSC, de ploeg van Wesley Sneijder, die zelf ook aanwezig was bij het treffen.

Het werd een wedstrijd met 2 gezichten. De eerste helft was voor DHSC, hetgeen resulteerde in een verdiende 2-0 voorsprong via Imad Najah (prachtige vrije trap in de 22e minuut) en Tijjani Noslin, die zeven minuten later een goede combinatie doeltreffend afrondde.

Na de thee veel andere spelers bij beide teams. Het gevolg was een sterker SteDoCo, die de ploeg van trainer Gert Kruys die veel jongelingen de kans gaf, weinig kansen meer bood. Een blunder van de Utrechtse doelman werd goed afgestraft door de attente Jeroen Sterrenburg: 1-2. Twee minuten later was de strijd weer helemaal open toen de sterk invallende Joran Schröder de gelijkmaker aan liet tekenen.

Maar de koek was nog niet op. Emre Bal zag zijn afstandsschot verrassend tot doelpunt gepromoveerd (2-3), waardoor DHSC weer de leiding nam. SteDoCo bleef echter aandringen, was fysiek ook de sterkere ploeg en DHSC kwam er nauwelijks meer aan te pas. De beslissing viel in het laatste kwartier.

Wederom was het Joran Schröder die de ploegen naast elkaar bracht in de 72e minuut terwijl de knock-out werd uitgevoerd door Guytano dos Santos. Twee minuten voor tijd liet hij de 4-3 aantekenen in een leuke, doelpuntrijke wedstrijd, waarin trainer Frans Adelaar weer wat dichter bij zijn team is gekomen dat aan de competitie gaat beginnen

Ingezonden door Herman van Diejen

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie