Volg ons

BVV Barendrecht

VERSLAG: Negental Barendrecht weet punt uit het vuur te slepen tegen FC Lienden

VERSLAG: Negental Barendrecht weet punt uit het vuur te slepen tegen FC Lienden

Barendrecht wist één punt te pakken in de thuiswedstrijd tegen FC Lienden en dat werd na afloop bijna gevierd als een overwinning. Dit had alles te maken met het feit dat de thuisploeg lang met liefst twee spelers minder op het veld stond door rode kaarten voor Samsey en Dorst. Over de twee prenten zal de komende dagen nog voldoende gezegd en geschreven worden.

Openingstreffer
De eerste tien minuten waren zeer rommelig in het duel tussen de twee ploegen die te vinden zijn in de onderste regionen van de Tweede Divisie. In de 21ste minuut kreeg FC Lienden de eerste grote kans van de wedstrijd. Mijland wist met een geweldige loopactie de verdedigers aan de linkerzijde van het veld te passeren en kon vervolgens het strafschopgebied van de tegenstander binnen dringen. Hij krulde de bal echter net naast het doel van de tegenstander waarbij afspelen op zijn inlopende ploeggenoot misschien een betere optie was. Drie minuten later liet doelman Schimmel de bal los waardoor Barendrecht een mogelijkheid kreeg, ook deze werd echter niet benut. Dit was een inleiding voor een betere periode van de thuisploeg dat twee keer dichtbij een treffer was. FC Lienden deed zeker wat terug, Marlon Versteeg mocht vanaf de rand van het zestienmetergebied uithalen, maar zijn inzet verdween op de lat. Na veertig minuten spelen kwam Barendrecht op voorsprong. Aan de rechterzijde van het veld wist Emilio Samsey goed door te zetten op snelheid en vervolgens kon Navajas Sanchez (1-0).

Twee rode kaarten
In de 48ste minuut was er ongeloof bij de spelers van Barendrecht. De scheidsrechter toonde Samsey de rode kaart. Dit door een overtreding op de nummer twintig van FC Lienden Milad Intezar. Onomstreden was de prent zeker niet, maar Barendrecht moest wel verder met één man minder. De druk van FC Lienden werd vanzelfsprekend groter op het doel van de tegenstander en het werd nog verder in het zadel geholpen toen in de 67ste minuut wederom een speler van Barendrecht het veld met een rode kaart moest verlaten. Dorst onderbrak een tegenaanval van FC Lienden dat nog op eigen helft bivakkeerde. De speler van Barendrecht had geen enkele intentie om de bal te spelen en tikte zijn tegenstander onderuit.  In de 71ste minuut was Hemmen dichtbij de gelijkmaker, maar hij kopte de bal in handen van de doelman. Twee minuten later was het wel raak, op aangeven van De Baar kon Hemmen nu wel binnen knikken (1-1).  FC Lienden bleef jagen op de winnende treffer, maar het negental van Barendrecht wist stand te houden.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over BVV Barendrecht