woensdag, februari 1, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVERSLAG | Hoogland blijft overeind tegen Dongen

VERSLAG | Hoogland blijft overeind tegen Dongen

Hoogland en Dongen deelden zondagmiddag de punten op sportpark Langenoord. De nummer 8 en 12 bleven steken op een remise: 1-1.

In de eerste helft was de ploeg van Dongen-trainer Osman Erban de betere ploeg. In de eerste vijf minuten kreeg vleugelspits Roshendly Saez al een enorme kans na een blunder achterin van Jordan Kemp. Saez kon oog in oog met doelman Sebastiaan Bruins echter niet het net vinden, zijn poging ging voorlangs. Na dik een kwartier kwam de verdiende voorsprong van Dongen. Middenvelder Thom Avontuur schoot op de rand van de zestien in tweede instantie de bal in de rechterhoek achter de aan de grond genagelde Bruins. Na de goal probeerde Dongen door te drukken, maar dit resulteerde juist in de 1-1. Vijf minuten na het openingsdoelpunt faalde Oskar van Logtestijn niet en schoot de bal onder keeper Wessel Sprangers door. Van Logtestijn zorgde met de 1-1 tevens ook voor zijn eerste competitietreffer. Na een halfuur spelen kreeg nog een giga kans op de 1-2, Saez brak door aan de linkerkant en wist spits Nassim Asrih te vinden op de penaltystip, maar hij schoof de bal naast.

Na rust was het tempo veel lager en kon Dongen niet meer het stempel op de wedstrijd drukken. Erban wisselde aanvallend, maar tot kansen leidde dit niet. De ruimtes werden steeds groter voor Hoogland, dit bleef echter onbenut. De ploeg van Raymond Prins (foto) kon niet tot een serieuze kans komen. Dat Erban niet tevreden was met een punt werd op het eind wel heel duidelijk, op een 1-1 stand stuurde hij zijn keeper mee naar voren met een corner in blessuretijd. Tot een goal leidde dit niet, waardoor de eindstand bepaald werd op 1-1.

Door de puntendeling komt Hoogland op vijf punten uit vier wedstrijden. Dongen komt nu op drie punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD