zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE | Hoek in Zeeuwse derby veel te sterk voor G.O.E.S,...

DERDE DIVISIE | Hoek in Zeeuwse derby veel te sterk voor G.O.E.S, Bollenstreekderby prooi voor VVSB

Hoek had er zaterdagmiddag weinig moeite mee om in de Zeeuwse derby af te rekenen met G.O.E.S (6-1). Laatstgenoemde ploeg eindigde het duel met negen man door twee rode kaarten. VVSB won de Bollenstreekderby van FC Lisse (2-4) en Barendrecht pakte drie punten in Amsterdam tegen Ajax (0-1). SteDoCo was in eigen huis te sterk voor VVOG, dit door twee doelpunten in de laatste vijf minuten. 

Hoek – G.O.E.S.
De eerste Zeeuwse derby in de Derde Divisie werd een echte feestdag voor het thuisspelende Hoek (6-1). G.O.E.S eindigde het duel met slechts negen man, Sherief Tawfik kreeg na 25 minuten spelen de rode kaart van de dienstdoende arbiter en in de 73ste minuut moest Tim de Winter na zijn tweede gele kaart ook vroegtijdig het speelveld verlaten. Voor Hoek waren Jonathan Constansia, Alexander Embrechts, Ruben de Jager, Erwin Franse, Rik Impens en Robin Nelis trefzeker. In de laatste minuut van de officiële speeltijd tekende Daniël Wissel vanaf de strafschopstip voor de eretreffer voor G.O.E.S.

FC Lisse – VVSB
De thuisploeg kwam nog wel aan de leiding door een eigen doelpunt van Fecunda, maar na 45 minuten spelen stond er toch echt een tussenstand van 1-3 op het bord. VVSB plaatste als doelpuntenmakers De Rijk, Van Niel en Tiktak (e.d) op het wedstrijdformulier. Siali bracht in de tweede helft de spanning nog wel terug in de wedstrijd toen hij de tweede treffer voor FC Lisse wist te produceren, maar het slotakkoord was voor El Osrouti (2-4).

SteDoCo – VVOG
De twee ploegen leken af te stevenen op een doelpuntloze puntendeling totdat Wesley Meeuwsen in de 85ste minuut alsnog het net van de tegenstander wist te vinden (1-0). Even later maakte Joran Schröder ook nog de 2-0 waardoor SteDoCo drie punten bij kon schrijven.

Ajax – Barendrecht
Na elf minuten spelen ging de bal op de stip bij de wedstrijd tussen Ajax en Barendrecht en dan in het voordeel van de uitspelende formatie. Krolis werd naar de grond gewerkt in het strafschopgebied van de tegenstander. Tim Eekman nam plaats achter de bal en wist het buitenkansje te benutten (0-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD