Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE | Hoek in Zeeuwse derby veel te sterk voor G.O.E.S, Bollenstreekderby prooi voor VVSB

DERDE DIVISIE | Hoek in Zeeuwse derby veel te sterk voor G.O.E.S, Bollenstreekderby prooi voor VVSB

Hoek had er zaterdagmiddag weinig moeite mee om in de Zeeuwse derby af te rekenen met G.O.E.S (6-1). Laatstgenoemde ploeg eindigde het duel met negen man door twee rode kaarten. VVSB won de Bollenstreekderby van FC Lisse (2-4) en Barendrecht pakte drie punten in Amsterdam tegen Ajax (0-1). SteDoCo was in eigen huis te sterk voor VVOG, dit door twee doelpunten in de laatste vijf minuten. 

Hoek – G.O.E.S.
De eerste Zeeuwse derby in de Derde Divisie werd een echte feestdag voor het thuisspelende Hoek (6-1). G.O.E.S eindigde het duel met slechts negen man, Sherief Tawfik kreeg na 25 minuten spelen de rode kaart van de dienstdoende arbiter en in de 73ste minuut moest Tim de Winter na zijn tweede gele kaart ook vroegtijdig het speelveld verlaten. Voor Hoek waren Jonathan Constansia, Alexander Embrechts, Ruben de Jager, Erwin Franse, Rik Impens en Robin Nelis trefzeker. In de laatste minuut van de officiële speeltijd tekende Daniël Wissel vanaf de strafschopstip voor de eretreffer voor G.O.E.S.

FC Lisse – VVSB
De thuisploeg kwam nog wel aan de leiding door een eigen doelpunt van Fecunda, maar na 45 minuten spelen stond er toch echt een tussenstand van 1-3 op het bord. VVSB plaatste als doelpuntenmakers De Rijk, Van Niel en Tiktak (e.d) op het wedstrijdformulier. Siali bracht in de tweede helft de spanning nog wel terug in de wedstrijd toen hij de tweede treffer voor FC Lisse wist te produceren, maar het slotakkoord was voor El Osrouti (2-4).

SteDoCo – VVOG
De twee ploegen leken af te stevenen op een doelpuntloze puntendeling totdat Wesley Meeuwsen in de 85ste minuut alsnog het net van de tegenstander wist te vinden (1-0). Even later maakte Joran Schröder ook nog de 2-0 waardoor SteDoCo drie punten bij kon schrijven.

Ajax – Barendrecht
Na elf minuten spelen ging de bal op de stip bij de wedstrijd tussen Ajax en Barendrecht en dan in het voordeel van de uitspelende formatie. Krolis werd naar de grond gewerkt in het strafschopgebied van de tegenstander. Tim Eekman nam plaats achter de bal en wist het buitenkansje te benutten (0-1).

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag