zondag, oktober 17, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagVERSLAG | Heemskerks Kwartiertje bezorgt ADO’20 zege op Hercules

VERSLAG | Heemskerks Kwartiertje bezorgt ADO’20 zege op Hercules

ADO’20 blijft doorgaan met stunten. Woensdag schakelde de ploeg van Roy van der Mije HFC uit voor de KNVB-beker, amper vier dagen later bogen de Heemskerkers een 0-2 achterstand tegen Hercules om. ADO’20 won met 4-2.

Va-banque
Het Haags Kwartiertje is een begrip in de voetballerij. In Den Haag gaat het publiek dan staan en zweept de spelers van ADO dan op tot – soms- grootste daden. Succes is niet altijd verzekerd. En zo is het ook in Heemskerk. Daar liet ADO’20 in de seizoensopening tegen OFC al zien va-banque te kunnen spelen. Met vijf (!) aanvallers nam de ploeg van Roy van der Mije destijds het doel van Mike Grim onder vuur, helaas pakte ze toen geen punten.

Moed
Tegen het sterke Hercules, met topscorer Tyrone Fonville in de ploeg, bracht het Heemskerks Kwartiertje wel succes. Hercules was binnen een kwartier via Steff van Rooijen en Lars Vermeulen al op 0-2 gekomen. Voor de rust deed Milan Klopper nog wel wat terug en toen Hercules aanvaller Fonville naar de kant haalde, gaf dat de burger nog meer moed.

Offensief
Tyrone Fonville scoorde dit seizoen al driemaal tegen JOS Watergraafsmeer en twee keer tegen OSS’20. Het duurde tot de laatste twintig minuten voordat Hercules-keeper Mulder moest buigen. Van der Mije bracht Ted Amson en Jan-Willem Tesselaar in de ploeg, het publiek ging er achterstaan en ADO’20 deed een stapje extra. Invaller Danny Lute maakt de gelijkmaker. En in het laatste Heemskerks Kwartiertje waren het Sead Mazreku – met links- en Danny Lute die voor de zege zorgden, 4-2.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD