Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

VERSLAG: DVS’33 in teleurstellend duel niet langs Hoek

VERSLAG: DVS’33 in teleurstellend duel niet langs Hoek

DVS’33 liet zaterdagmiddag in eigen huis dure punten liggen in de strijd om de eerste plaats in de Derde Divisie. In een uitermate teleurstellend duel wisten de thuisploeg en Hoek het net van de tegenstander niet te vinden (0-0).

Rommelige start
Na een wat rommelig begin kreeg DVS’33 na tien minuten spelen de eerste echte kans van de wedstrijd. Op aangeven van De Vries kwam de bal bij Joshua Patrick. De aanvaller haalde direct uit, maar een uitstekende redding van doelman De Jonghe betekende dat er geen gejuich te horen was in Ermelo. Met zeventien minuten op de wedstrijdklok was ook Hoek voor de eerste keer gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. Een goede aanval resulteerde in een mogelijkheid voor Nelis die de bal echter naast het doel werkte. Hoek werd wat sterker en eerst werd na 22 minuten spelen de bal voor de voeten van Steven Mulder getikt die de 0-1 leek te gaan maken en even later werd Bannani diep gestuurd door Constansia, maar eerstgenoemde wist het net van de tegenstander niet te vinden. Dit mede door goed verdedigend ingrijpen van Basil Camara. Later kreeg Rik Impens nog een mogelijkheid om vanaf de rand van het zestienmetergebied aan te leggen nadat arbiter Shona Shukrula Hoek een vrije trap toebedeelde. De inzet van de middenvelder ging net naast de paal van het doel van DVS’33. De twee ploegen zochten de kleedkamer op na 45 minuten voetbal dat de onpartijdige toeschouwers niet echt geboeid zal hebben.

DVS’33 zoekt de aanval
Invaller Enrico Patrick wist in de 49ste minuut door te stomen aan de rechterzijde van het veld en gaf de bal voor in de richting van het strafschopgebied van de tegenstander. De bal kwam voor de voeten van Benjamin Roemeon die de bal over in plaats van in het doel schoot. Laatstgenoemde was nog net binnen het uur gevaarlijk, hij wist de verdedigers bezig te houden en kon de bal aan de voet houden, maar tot een echt gevaarlijk schot kwam het niet. Even later probeerde Pilon het met een omhaal, maar ook dat mocht niet baten. Joshua Patrick wist in de 62ste minuut op snelheid het strafschopgebied van Hoek binnen te gaan, doelman De Jonghe was alert en wist de balk van zijn voeten te plukken. Tien minuten later wist Uiterloo goed weg te draaien van zijn directe tegenstander, maar zijn schot verdween ook naast de paal. DVS’33 ging op zoek naar de winnende treffer, maar verder dan enkele mogelijkheden kwam men niet meer. Door de aanvallende intenties van de thuisploeg kon Hoek nog gevaarlijk worden in de counter. Aan het einde van de wedstrijd sloeg de vlam nog even in de pan toen er een onenigheid aan de zijlijn ontstond, maar daar kwam dan ook weer snel een einde aan. In de laatste seconde van de wedstrijd kopte Joshua Patrick de bal nog over het doel waardoor de stand 0-0 op het scorebord bleef staan. Direct na deze kopbal floot de uitstekend leidende arbiter Shona Shukrula af voor het einde van het duel.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag