dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVERSLAG DERDE DIVISIE | Sterk spelend DVS’33 heeft weinig moeite met G.O.E.S.

VERSLAG DERDE DIVISIE | Sterk spelend DVS’33 heeft weinig moeite met G.O.E.S.

DVS’33 heeft ook zijn derde wedstrijd van het seizoen winnend af weten te sluiten. De ploeg van trainer/coach Richard Plug had er zaterdag op het eigen sportcomplex weinig moeite om G.O.E.S. aan de kant te zetten (4-0).

Patrick
Een fout op het middenveld bij GOES van Nguyen was de aanleiding voor de eerste gevaarlijke aanval van DVS’33. Oktay Öztürk wist daardoor de bal te onderscheppen en leek af te kunnen gaan op de doelman van de tegenstander. Manuhuwa moest aan de noodrem trekken en kreeg van de scheidsrechter de gele kaart, dit zal na afloop van de wedstrijd zeker een reden tot discussie zijn want een rode kaart was ook een reële optie in deze situatie. De daarop volgende vrije trap op de rand van het strafschopgebied werd over het doel geschoten door de al genoemde Öztürk. In de 23ste minuut kreeg DVS’33 loon naar werken. De ploeg zocht voortdurend de aanval en een voorzet van Enrico Patrick op zijn broer Joshua Patrick leverde de openingstreffer op. De aanvaller kopte de bal langs doelman Meulmeester (1-0).

Overzicht
De thuisploeg bleef ook na de openingstreffer controle houden over de wedstrijd, het was echter GOES dat in de 29ste minuut een mooie kans kreeg op de gelijkmaker. Doelman Huiskamp wist redding te brengen op een schot van Hage waardoor de voorsprong intact bleef. GOES kwam wat beter in de wedstrijd en het zocht wat meer de aanval. Balverlies op de helft van DVS’33 gaf de thuisploeg de kans om een counter uit te voeren. Nadat de bal onderschept werd kwam deze bij Benjamin Roemeon die met een fraaie dieptepass Joshua Patrick wist te lanceren. De aanvaller was niet zelfzuchtig en gaf de bal aan de meegelopen Olivier Pilon die de bal binnen kon schieten (2-0).

Meulmeester
GOES gaf de hoop niet op en men bleef een poging ondernemen om DVS’33 onder druk te zetten. De ploeg wist dit tot aan de rand van het zestienmetergebied van de tegenstander goed uit te voeren, maar het kon geen echte mogelijkheden creëren waardoor de wedstrijd in de tweede helft wat door kabbelde. Dit kwam mede ook doordat DVS’33, met een fraaie voorsprong op zak, minder dominant speelde dan in het eerste bedrijf. In de 72ste minuut was Öztürk wel dichtbij de derde treffer van de middag. Op aangeven van Roemeon kreeg hij de kans om te schieten op het doel van GOES, maar sluitpost Meulmeester deed waarvoor hij opgesteld was, het keren van de bal. Een paar minuten later wist Joshua Patrick door het midden het strafschopgebied binnen te komen, maar weer was het Meulmeester die zoals vaker deze middag een sta in de weg was.

Doelpunten
Acht minuten voor het einde van de wedstrijd was het toch raak voor de thuisploeg. Joshua Patrick wist goed door te zetten aan de zijkant van het speelveld en wist de bal voor te zetten op Christiaan van Hussen die de bal binnen wist te werken (3-0). In de slotfase kreeg Schalkwijk al dan niet in buitenspelpositie de kans om de eretreffer aan te laten tekenen, maar hij wist deze kans niet te benutten. Even later werd Enrico Patrick onderuit gehaald in het strafschopgebied van de tegenstander en mocht DVS’33 aanleggen vanaf elf meter. Invaller Daniel van Warven nam plaats achter de bal en schoot deze binnen (4-0).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD