zondag, september 26, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagVERSLAG | DEM breekt de ban en pakt punt bij EVV

VERSLAG | DEM breekt de ban en pakt punt bij EVV

DEM scoorde in vier duels één goal en heeft twee punten. Zondag werd de eerste goal gescoord. Het was in blessuretijd. EVV kwam een kwartier voor tijd op voorsprong. Juul Respen scoorde uit de gegeven strafschop. En dan lijken de drie punten binnen handbereik, zeker als je tegen de Beverwijkers speelt.

In de voorgaande drie duels had op papier toch swingende voorhoede van de Beverwijkers het net nog niet gevonden. Trainer Kiri Kalaitzis zag zijn ploeg door een goal van Richie Owusu-Ansah in de blessuretijd op 1-1 komen.

Terecht
Voor EVV-coach Leo Beckers waren de druiven zuur. ,,We hadden deze voorsprong natuurlijk over de tijd moeten spelen. Maar we speelden erg zwak. Daar begrijp ik niets van. We leden veel balverlies en speelden slordig. De 1-1 is dan ook wel een terechte eindstand.”

Ranglijst
DEM startte het seizoen met een 3-0 nederlaag tegen Groene Ster. Vervolgens was er een 0-0 gelijkspel tegen Hoogland en afgelopen zondag ging men op bezoek bij Dongen. Weer incasseerde men een 3-0 nederlaag. De Beverwijkers hebben alleen nog twee ploegen onder zich.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD