maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersVERSLAG | De Treffers zakelijk langs Jong FC Volendam

VERSLAG | De Treffers zakelijk langs Jong FC Volendam

De Treffers hebben vandaag voor het eerst voet gezet in het Kras Stadion en deed dat met succes. De rood-zwarten wisten met 0-1 te winnen van de promovendus. Hiermee zijn de Groesbekers zes duels op rij ongeslagen en blijven de beloften van Volendam op de voorlaatste plaats.

Jong FC Volendam begon het seizoen uitstekend met een overwinning maar dat was tevens ook de laatste overwinning van het andere Oranje. Hierna volgde twee gelijke spelen en bij de resterende duels moesten de Volendammers buigen voor hun tegenstander. De Treffers heeft sinds speelronde twee geen duel meer verloren. Een lijn omhoog die de mannen uit Groesbeek maar al te graag voort willen zetten.

De Treffers onverwacht op voorsprong
Het was de eerste ontmoeting tussen de twee ploegen in het Kras Stadion. Gezien de stand op de ranglijst was De Treffers favoriet in het duel met de beloften uit Volendam, dat was in de beginfase ook te zien in het veldspel. De ploeg van Jan de Jonge had de overhand het eerste kwartier maar de promovendus liet niet zomaar over zich heen lopen. Het jonge Andere Oranje bood weerstand en clubtopscorer Roy Tol zorgde voor het gevaar in de zestien meter. Tol was een plaag voor de defensie van de nummer acht van de ranglijst.

Kort voor de rust waren het toch de bezoekers die op voorsprong kwamen. Na geklungel achterin bij de oranjehemden profiteerde Dilivio Hoffman optimaal van het gepruts en tekende voor de 0-1.

Voetbal liet te wensen over
De jongelingen uit Volendam deden er alles aan om op gelijke hoogte te komen, maar tevergeefs. Het speelde geen sprankelend voetbal met steekpasses en mooie acties, maar voor De Treffers was het noodzaak om de overwinning zakelijk over de streep te trekken. Youssef Blel en Dyllandro Panka toonden zich in het doelgebied van Niels Kornelis, maar de goalie hield zijn doel schoon.
Door de offensieve bedoeling van de beloften van Berry Smit kwamen er hier en daar ruimtes vrij voor de bezoekers. De grote kansen bleven echter uit, waardoor De Treffers weliswaar niet overtuigde maar wel won van de beloften. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD