vrijdag, oktober 22, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVERSLAG | De Treffers komt, ziet en overwint in slotfase bij Odin...

VERSLAG | De Treffers komt, ziet en overwint in slotfase bij Odin ‘59

Het gesternte is Odin’59 dit seizoen nog niet gunstig gezind. De ploeg werd de afgelopen beroofd van haar beste spelers en de nieuwe trainer Alex Geernaert (foto) moet de ploeg in de Derde Divisie zien te houden. Dat leverde tot dusverre twee punten uit vijf duels. In de tweede kwalificatieronde van KNVB beker tegen De Treffers gingen de Heemskerkers gelijk op, maar in de slotfase scoorde Bram Zwanen de 1-2.

Odin’59 gokte tegen De Treffers op de omschakeling. Een tactische slimme keuze van de oefenmeester. Zeker omdat de weer teruggekeerde Joey Kooge als een volleerd danser langs de verdedigers van de gasten danste en in de eerste aanval 1-0 aantekende.

De Wet van Murphy leidde de ondergang van de thuisploeg in. Uitgerekend ex-prof Sam Aarts leed balverlies waarna uiteindelijk Coen Maertzdorf de goed keepende Joost Meendering passeerde: 1-1.

Na de rust was het eenrichtingsverkeer richting goal van de thuisploeg, lange tijd leek Odin een verlenging uit het vuur te slepen, totdat Bram Zwanen voor de nekslag zorgde en de Groesbeekers naar het hoofdtoernooi van de KNVB Beker leidde.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD