woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVerrassingen in Derde Divisie Zondag, Westlandia rukt op

Verrassingen in Derde Divisie Zondag, Westlandia rukt op

Westlandia heeft een nieuwe slag geslagen in de Derde Divisie Zondag. De club rukte op naar de tweede plaats, door te winnen van EVV, terwijl Quick’20 en Be Quick 1887 verrassende nederlagen leden.

Westlandia in bloedvorm

Westlandia won tegen EVV voor de vijfde keer op rij in de Derde Divisie Zondag. Het werd 1-0. Door die uitstekende reeks is de ploeg uit Naaldwijk inmiddels opgerukt naar de tweede plaats, mede doordat concurrenten de laatste weken juist punten verspelen. Zo verloor Quick’20 met ruimte cijfers van Hercules. In Utrecht werd het 4-1, waardoor Hercules inmiddels de nummer zes is. Be Quick 1887 steekt in tegenstelling tot Westlandia juist in een dramatische vorm. Op bezoek bij De Graafschap werd met liefst 4-1 verloren en dat was alweer nederlaag nummer vier in vijf wedstrijden. Be Quick is hierdoor afgezakt naar de vijfde plaats.

Kaars gaat door met scoren bij De Dijk

Dennis Kaars werkte afgelopen week een stage af bij Sparta Rotterdam, maar stond bij koploper De Dijk gewoon in de basis tegen Jong FC Den Bosch. De wedstrijd werd met 3-0 gewonnen door de Amsterdammers en Kaars zorgde ‘gewoon’ voor de 1-0. Dongen, vierde op de ranglijst, won met 2-0 van OFC. OJC Rosmalen verspeelde punten op bezoek bij HBS: 1-1. Ook HSC’21 en Jong Achilles’29 deelden met dezelfde uitslag de punten. Voor Achilles was het pas het zesde puntje van het seizoen. Juliana’31 en JVC Cuijk beleefden een prettige weekend. Juliana won met 4-1 van Magreb’90 en Cuijk won op bezoek bij UDI’19 met 0-2.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD