maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVerrassende topscorer bij UNA: "Ik snap er ook niet veel van"

Verrassende topscorer bij UNA: “Ik snap er ook niet veel van”

UNA heeft eigenhandig een einde gemaakt aan de ongeslagen reeks waar VVSB aan begonnen was. Al elf duels verloor de ploeg niet, totdat UNA daar in eigen huis verandering in bracht: 3-1. De gelukkige Niek van Boekel sprak na afloop met FOX Sports.

Cruciaal duel

Voor UNA was een zege van groot belang om er goed voor te blijven staan in de Tweede Divisie. “Vooraf wisten we dat dit een cruciaal duel werd. We zijn gewoon goed begonnen aan de wedstrijd, de voorsprong gepakt en tweede helft snel 3-0 gemaakt. Dan weet je dat het goed gaat komen. In deze fase van de competitie is die erg lekker”, vertelde Van Boekel over de zege op VVSB.

Topscorer

Van Boekel was in het duel goed voor twee doelpunten en mag zich dit seizoen tot op heden de topscorer van de club noemen. Veertien keer vond hij het net. “Ik snap er ook niet veel van. Ik sta gewoon linkshalf en dan sta je toch bovenaan op de topscorerslijst, dat is leuk. Ik neem de penalty’s en toch probeer ik veel in de zestien te komen. Soms van een afstand. Zo probeer ik belangrijk te zijn. Dat ik er dan zoveel maak, dat is leuk. Maar het gaat toch om het team en we hebben vandaag als team de overwinning gehaald.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD