dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVerrassende eerste zeperd Katwijk; bizar punt HFC bij Barendrecht

Verrassende eerste zeperd Katwijk; bizar punt HFC bij Barendrecht

Katwijk heeft voor het eerst dit seizoen verloren. Op De Krom was zeer verrassend Jong FC Twente te sterk voor de ploeg van Dick Schreuder. Barendrecht leek op weg naar een eenvoudige zege tegen tien man van Koninklijke HFC, in een bizarre slotfase werd het van 2-0 alsnog 3-3.

Katwijk – Jong FC Twente 0-1

Op de Krom kwam Katwijk al snel in de problemen tegen de Tukkers. Ruben de Jager haalde van afstand uit en wist daarmee Mark de Vries te verrassen voor 1-0. Grote kansen waren er vervolgens niet in de eerste helft, maar in de openingfase na rust was Twente gevaarlijk. Met name De Jager en George bleven er doorheen steken. Kansen kwamen er in de vervolgens voldoende voor Katwijk. Een corner werd van de lijn gekopt en een voorzet van Van den Ban kon door Susan net niet binnen worden gewerkt. Van den Ban kon zeven minuten voor tijd de gelijkmaker vrij inschieten, maar hij haalde te wild uit. Anthony Biekman kwam in blessuretijd ook nog dichtbij de gelijkmaker, maar hij schoot van dichtbij voorlangs. Diep in blessuretijd kwamen er nog twee gevaarlijke momenten. Achterberg zag zijn inzet gekeerd en notabene keeper De Vries kopte bijna nog een bal raak uit een corner. Toch bleef het bij 0-1.

Barendrecht – Koninklijke HFC 3-3

Vorige week wist Kevin Sterling de enige treffer te maken tegen TEC, om vervolgens met een blessure al vroegtijdig naar de kant te moeten. Ook nu moest hij al snel richting de kleedkamer, al kwam dat door een rode kaart. Tien minuten voor tijd maakte de aanvaller een overtreding rond de middenlijn op Richie Basoski en kon inrukken. Koninklijke HFC kwam in de tweede helft steeds meer onder druk te staan en uit een vrije trap was het raak. Tom Boks wist de inzet nog te keren, maar de rebound was raak via Yorik van Deelen. Een kwartier voor tijd leek de partij beslist. Invaller Marengo zorgde voor 2-0. Toch slaagde HFC erin om met een man minder helemaal terug te komen. Carlos Opoku maakte de 2-1 door een kopbal binnen te knikken en op identieke wijze maakte hij ook gelijk. Ditmaal vanuit een vrije trap. Barendrecht kwam toch weer op voorsprong. Twee minuten voor tijd kwam er een penalty en Tim Eekman schoot raak: 3-2. Het bleef opnieuw niet voldoende voor de winst. Timisela wist de 3-3 binnen te schieten in blessuretijd voor 3-3.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD