zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVerrassend nieuws uit Veenendaal: Aanvoerder Bakkenes vertrekt ondanks eerder bereikt akkoord bij...

Verrassend nieuws uit Veenendaal: Aanvoerder Bakkenes vertrekt ondanks eerder bereikt akkoord bij DOVO

De website Regiosport Veenendaal had dinsdag opmerkelijk nieuws te melden. Roy Bakkenes zal komend seizoen het shirt niet meer dragen van DOVO. Dit terwijl in oktober van het voorgaande jaar door de club nog wereldkundig gemaakt werd dat de aanvoerder zich voor drie jaar aan de club had verbonden.

Bakkenes had afspraken gemaakt met de voormalige technische commissie van DOVO waarna hij een akkoord bereikte over een nieuwe overeenkomst. Vervolgens ontstond er een nieuwe situatie bij de club en ging men wederom met de speler rond te tafel zitten. Dit leverde echter niet het gewenste resultaat op. De voornoemde website meldt dat Bakkenes dinsdag aan technisch manager Scott Calderwood liet weten dat hij komend seizoen geen speler meer zou zijn van DOVO.

Bakkenes arriveerde in 2014 bij de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Hij was destijds afkomstig van het Belgische Antwerp FC. Eerder kwam hij ook uit voor FC Volendam.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD