Volg ons

Tweede Divisie

Verlengingen bij FC Lisse, Katwijk en Kozakken Boys

Verlengingen bij FC Lisse, Katwijk en Kozakken Boys

Clubs in de Tweede Divisie zijn druk bezig de contouren van hun selectie voor volgend seizoen samen te stellen. Zo verlengde Kozakken Boys met Nils den Hartog en Jeffrey van Nuland, tekent Guus van Weerdenburg bij als linksback van Katwijk en blijft Kevin van der Zwet FC Lisse trouw.

Van der Zwet
Bij FC Lisse is de 22-jarige Van der Zwet de eerste die bijtekent voor volgend seizoen. De verdediger treft volgend jaar in ieder geval ook Thierry Monteny en Lars Rauws, die doorlopende contracten hebben.

Van Weerdenburg
Katwijk verlengde het contract van voormalig AZ’er en jeugdinternational Guus van Weerdenburg zelfs met twee seizoenen. Dat brengt bij Katwijk de teller reeds op 14 vastgelegde spelers voor volgend seizoen.

Van Nuland en Den Hartog
Hoewel Nils den Hartog dit seizoen in de competitie Richard Arends voor zich moet dulden, besloot de 23-jarige doelman toch zijn contract bij Kozakken Boys met twee jaar te verlengen. Ook Jeffrey van Nuland blijft de Werkendammers trouw. De 26-jarige verdediger annex middenvelder tekent voor één jaar bij.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie