vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVerlengingen bij FC Lisse, Katwijk en Kozakken Boys

Verlengingen bij FC Lisse, Katwijk en Kozakken Boys

Clubs in de Tweede Divisie zijn druk bezig de contouren van hun selectie voor volgend seizoen samen te stellen. Zo verlengde Kozakken Boys met Nils den Hartog en Jeffrey van Nuland, tekent Guus van Weerdenburg bij als linksback van Katwijk en blijft Kevin van der Zwet FC Lisse trouw.

Van der Zwet
Bij FC Lisse is de 22-jarige Van der Zwet de eerste die bijtekent voor volgend seizoen. De verdediger treft volgend jaar in ieder geval ook Thierry Monteny en Lars Rauws, die doorlopende contracten hebben.

Van Weerdenburg
Katwijk verlengde het contract van voormalig AZ’er en jeugdinternational Guus van Weerdenburg zelfs met twee seizoenen. Dat brengt bij Katwijk de teller reeds op 14 vastgelegde spelers voor volgend seizoen.

Van Nuland en Den Hartog
Hoewel Nils den Hartog dit seizoen in de competitie Richard Arends voor zich moet dulden, besloot de 23-jarige doelman toch zijn contract bij Kozakken Boys met twee jaar te verlengen. Ook Jeffrey van Nuland blijft de Werkendammers trouw. De 26-jarige verdediger annex middenvelder tekent voor één jaar bij.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD